Home Stiri mondene Radu Vâlcan a plecat de acasă cu tot cu copii: „Am fugit”

Radu Vâlcan a plecat de acasă cu tot cu copii: „Am fugit”

de Clara
  • Radu Vâlcan și soția lui adoră călătoriile.
  • Aceștia pleacă în vacanțe ori de câte ori au ocazia.
  • Radu Vâlcan nu a plecat singur în escapadă, ci cu prietenul lui foarte bun, Cabral.

Radu Vâlcan și soția lui adoră călătoriile, iar aceștia pleacă în vacanțe ori de câte ori au ocazia. Cei doi sunt foarte curajoși, mai ales că, în această iarnă, au plecat tocmai în Thailanda, împreună cu cei trei copii.

Radu Vâlcan a plecat într-o nouă aventură în mijlocul pădurii, cu doi dintre copiii săi. Pe mezinul familiei, prezentatorul l-a lăsat în grija Adelei Popescu.

Radu Vâlcan și Cabral au plecat în natură

Radu Vâlcan nu a plecat singur, ci cu prietenul lui foarte bun, Cabral. Au vrut să stea departe de agitație pentru o perioadă și au postat și unele imagini în mediul online. Soțiile lor au rămas acasă, cu cei mici, dar prezentatorii s-au bucurat de câteva momente de liniște.

„Weekendul ăsta a fost altceva. A fost cât o masă în oraș, cât o oră-n traficul infernal din București, cât un plin de motorină, cât o rată la bancă, cât o noapte de nesomn și câte și mai câte. Toate la un loc.

Ne-am luat o parte din copii și-am fugit la liniște. Fără semnal, fără agitație, fără consum. Am râs, am povestit, ne-am bucurat de bucuria copiilor. Am fost noi…cu viețile noastre”, a postat Radu Vâlcan.

Andreea Ibacka este o mamă devotată

Nu doar Adela Popescu a rămas acasă, ci și Andreea Ibacka. Actrița trebuie să aibă grijă de doi copii mici în fiecare zi, iar mezinul familiei o solicită cel mai mult.

În cadrul unui interviu acordat pentru unica aceasta a declarat că nu este de acord cu sintagma „concediu de maternitate”, deoarece concediul înseamnă relaxare, iar datoriile unei mame sunt extrem de solicitante.

Sursa 

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies