Home Stiri mondene Radu Vâlcan a vorbit despre sexul celui de-al treilea bebeluș

Radu Vâlcan a vorbit despre sexul celui de-al treilea bebeluș

de Clara

Radu Vâlcan a vorbit, în exclusivitate, despre copil. Bărbatul a declarat că Adela este însărcinată în aproape patru luni și tot ceea ce își doresc este ca bebelușul să fie sănătos, indiferent dacă va fi fată sau băiat.

„Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident, dar am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea.

Vom vedea, cel mai important este că bebeluşul şi Adela sunt sănătoşi, şi eu. Frăţiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le “îmbrăţişează” zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă.

Da, într-adevăr va rămâne mai devreme acasă, este şi perioada aceasta destul de agitată cu pandemia, încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebluş, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacţionăm aproape zilnic, sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniştesc lucrurile”, a declarat Radu Vâlcan, pentru cei de la Antena Stars.

Adela le-a spus fanilor că va rămâne acasă o perioadă, pentru a nu pune în pericol viața celui mai nou membru al familiei, iar aceasta va fi înlocuită de Lora. „Pe scurt, nu ne era de ajuns „haosul” actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară. 🙂


Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit, pe care abia așteptăm să îl cunoaștem.
Vrem să fie în siguranță și, pentru asta, vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea am și hotărât să mă retrag de la Vorbește Lumea atât de repede. Vă pupăm tare și abia așteptăm să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris Adela, pe contul său de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies