Home Stiri mondene Radu Vâlcan confirmă începerea filmărilor pentru „Insula Iubirii”

Radu Vâlcan confirmă începerea filmărilor pentru „Insula Iubirii”

de Clara

Veşti foarte bune pentru fanii emisiunii Insula Iubirii. Filmările pentru noul sezon au început de curând, iar anunţul a fost făcut chiar de către Radu Vâlcan, care va continua să prezinte şi de data aceasta.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am început deja filmările pentru cel mai nou sezon «Insula Iubirii», într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. «Insula Iubirii» e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile”, a spus Radu Vâlcan, conform celor de la cancan.ro.

„Din experiența de până acum, cred că «Insula Iubirii» este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine, pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută, pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a mai spus acesta, conform celor de la a1.ro.

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană. Din fericire, am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni. Parcă era o zonă de război, foarte mulți oameni speriați de ce va urma”, a spus soţul Adelei Popescu, în urmă cu aproximativ doi ani, pentru matinalul de la Antena 1…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies