Home Stiri mondene Radu Vâlcan, declarații despre rolul de tată: „Sunt puțin paranoic”

Radu Vâlcan, declarații despre rolul de tată: „Sunt puțin paranoic”

de Clara

Radu Vâlcan și Adela Popescu au trei copii, lucru ce îi face extrem de fericiți. Cu toate acestea, nu este deloc simplu să fii părinte, iar Radu Vâlcan a recunoscut acest lucru.

„Ești în priză în fiecare zi și te ține într-o stare permanentă de agitație. Tot ce faci ține de copii… Sunt destul de stresat. Am momente când sunt puțin paranoic. Sunt, mai degrabă, un tată stresat decât unul mega relaxat. Nicio relaxare dusă la extrem nu e bună.

Pentru cei trei copii, evident că și asta. I-aș mulțumi pentru faptul că mi-a adus liniște în viață, că, datorită ei, am devenit un tip responsabil. Am învățat ce înseamnă cu adevărat responsabilitatea față de familie, față de cuibul tău, de copii. Îi mulțumesc că mă înțelege și mă acceptă așa cum sunt, că i se face dor de mine când sunt plecat”, a spus prezentatorul, conform celor de la cancan.ro.

Adela a vorbit despre cum ea și Radu Vâlcan gestionează viața de familie

„Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții.

Nu vreau să mă gândesc constant la frici. Nu cred că ele ne întăresc sau ne fac să creștem ca oameni. Dacă aș fi stat să analizez totul foarte tare, probabil nu aș fi revenit la muncă atât de rapid sau nu am fi făcut al treilea copil cât ceilalți doi sunt încă mici. Da, mi-e frică să nu pățească ceva familia noastră, părinții sau oamenii apropiați. Dar chiar și această frică am învățat, în ultimul an, să o controlez”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies