Home Stiri mondene Radu Vâlcan i-a făcut o declarație de dragoste Adelei Popescu

Radu Vâlcan i-a făcut o declarație de dragoste Adelei Popescu

de Clara

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai apreciate, dar și cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt mereu puși pe glume și îi înveselesc pe fanii lor în fiecare zi. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Radu își iubește soția foarte mult. Nu ezită să mărturisească acest lucru ori de câte ori are ocazia și nici nu se jenează să recunoască sentimentele pe care i le poartă.

În prezent, aceștia sunt în vacanță în străinătate. Alături de câțiva prieteni, Radu și Adela au ales să meargă în Grecia, dar nu au uitat de fanii lor. Tocmai din acest motiv, postează poze și filmulețe cu activitățile pe care le fac, dar și cu locurile prin care se plimbă.

De curând, Radu Vâlcan a postat pe contul său de Instagram o poză cu soția sa și a scris: „Ziceți și voi, cât de frumoasă poate fi… insula asta! O iubesc, pur și simplu!”. Fanii au înțeles imediat că nu despre insulă era vorba, ci despre frumoasa sa soție. Aceștia au reacționat imediat și i-au complimentat pe cei doi. „Tu vorbești despre Adela, știm. 😂😂 Vacanță frumoasă să aveți”, „Insula ca insula!! Dar bărbatul tău!!!”, „Nu îi puteai face o declarație mai frumoasă!❤️”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Radu.

Acum ceva timp, Radu a recunoscut că ceea ce îi place cel mai mult la Adela este frumusețea naturală: „I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem zece minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place ea, așa, drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies