Home Stiri mondene Radu Vâlcan, primele declarații despre numele celui de-al treilea băiat al lui

Radu Vâlcan, primele declarații despre numele celui de-al treilea băiat al lui

de Clara

Adela Popescu a născut în urmă cu doar câteva zile. Aceasta a adus pe lume al treilea băiat al familiei, iar Radu Vâlcan a oferit mai multe declarații despre el.

„Avem emoții. Abia aștept să îi aduc acasă din maternitate, mai ales că și băieții sunt extrem de curioși să îl cunoască. Am ales un nume la fel de frumos ca celelalte. Travaliul nu a fost extrem de lung, cinci ore, dar a fost extenuant. Pentru că a fost copilul măricel, de 3,620 de kg. A primit nota 10 la naștere și totul este foarte bine. Este o combinație între Andrei și Alexandru, e prea mic. Totul este pregătit. Am terminat în timp camera lui și îl așteptăm cu drag.

Adela și cel mic se simt foarte bine. Ea se recuperează încet, frățiorii l-au văzut doar în poze, pentru că nu am putut veni cu ei in vizită. De altfel, doar pentru tați sunt permise vizitele, câte 20 minute într-un anumit interval orar. Am rămas la un nume care începe la fel, cu «A». Avem și nași, prieteni apropiați nouă”, a spus Radu Vâlcan pentru cei de la Antena Stars.

La câteva ore de la fericitul eveniment, cei doi soți au scris câteva rânduri pe rețelele sociale, anunțând în mod oficial fanii că familia lor s-a mărit.

„S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult decât zece fetițe.:))) Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frățiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute, cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă ❤️”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant? Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”, a scris și Radu Vâlcan pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies