Home Stiri mondene Radu Vâlcan și-a șocat familia! Ce gest extrem a făcut! Nimeni nu se aștepta la asta

Radu Vâlcan și-a șocat familia! Ce gest extrem a făcut! Nimeni nu se aștepta la asta

de negriuelena

Radu Vâlcan, în vârstă de 42 de ani, se află printre tații și soții-model din showbizul românesc, fiind devotat familiei, dar, în același timp, are și o carieră în plină ascensiune.

Plin de surprize, acesta și-a luat cu totul prin surprindere familia, gestul extrem pe care l-a făcut recent șocându-i pe Adela Popescu și cei doi copii ai lor.

Adela Popescu a povestit pe contul ei de Instagram cum soțul său s-a trezit devreme duminică și, fără să ofere niciun indiciu despre intenția sa, a apărut cu un look nou.

Radu Vâlcan s-a ras în cap, iar Adela Popescu și cei doi fii ai lor, Andrei și Alexandru, s-au speriat atunci când au văzut cum arată. Mai mult, micuții au început să plângă.

„Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață (n.r.: duminică, 8 septembrie).

Dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic dejun copios așa cum mi-aș fi dorit într-o zi de duminică.

El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei,când l-au văzut, au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar.

Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el. Ce ți-ai făcut, scumpete, în cap? Ce s-a întâmplat cu părul tău?

Nu pot să mă obișnuiesc. Doamne, în ce film trăiești tu?”, a transmis Adela Popescu printr-un Instagram Story.

Ulterior, Adela Popescu și Radu Vâlcan au publicat o fotografie cu noul look al acestuia, iar prezentatorul TV a scris și o descriere care a stârnit amuzamentul fanilor.

„Sunt un dur, ce cana mea…”, a scris Radu Vâlcan, făcând referire la faptul că are chipul soției sale imprimat pe cana de cafea pe care o ține în mână.

Pe de altă parte, Adela Popescu a scris lângă fotografia cu pricina: „Cine-i tipul?”, sugerând că Radu Vâlcan este de nerecunoscut după ce s-a ras pe cap…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies