Home Stiri mondene Radu Vâlcan, soțul-model la care visează orice femeie. Iată cu ce gest romantic, desprins, parcă, din filme, a surprins-o pe Adela Popescu!

Radu Vâlcan, soțul-model la care visează orice femeie. Iată cu ce gest romantic, desprins, parcă, din filme, a surprins-o pe Adela Popescu!

de negriuelena

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre puținele cupluri celebre care au o căsnicie exemplară, aceștia făcându-și frecvent gesturi prin care își arată sentimentele și, împreună, reușesc să treacă peste toate provocările vieții.

Unul dintre cele mai frumoase gesturi care denotă dragostea și atenția pe care le oferă soției sale este reprezentat de faptul că nu o urmărește decât pe ea pe contul său de Instagram. În acest mod, dorește să îi arate că este cea mai importantă pentru el.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi copii împreună, Alexandru și Andrei, iar frumoasa blondină scrie des pe blogul personal despre momentele emoționante care au loc în familia lor. Un astfel de moment este ziua în care fiul lor cel mic, Andrei, a împlinit șase luni, ocazie cu care Adela a scris despre felul în care s-a simțit atunci când l-a adus pe lume.

„Nu știu cum e pentru voi, dar pentru mine, chiar și acum, după două nașteri, cel mai reprezentativ moment, atunci când vine vorba de aducerea pe lume a unui copil, este momentul în care i se taie cordonul ombilical și îi auzi primul plânset. Atunci, ca mamă, te liniștești. Știi că e totul în regulă, că e bine (și că, Slavă Cerului, s-a terminat totul).

Apoi îți aduc copilul și, pentru câteva momente, îl ții lipit de tine. Credeți-mă, nu există bucurie mai mare, fericire mai mare, sentiment mai copleșitor. Un moment că acesta nu poate fi transpus în cuvinte. Eu nu pot fi decât deosebit de recunoscătoare că am trăit asta de două ori. Că mi-am auzit copiii venind pe lume.

Că le-am auzit primul strigăt și că medicul m-a anunțat că sunt bine, sănătoși. Asta era liniștea mea și era tot ce conta atunci. Însă, ca mamă, sunt conștientă că, din păcate, nu toate femeile trăiesc asta”, a scris Adela Popescu…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies