Home Stiri mondene Raluca a obținut un ordin de protecție împotriva lui Pepe după ce acesta a bătut-o

Raluca a obținut un ordin de protecție împotriva lui Pepe după ce acesta a bătut-o

de Buinoschi Andreea

După aproape zece ani de relație, Raluca și Pepe au decis să divorțeze. Prin intermediul unui filmuleț postat pe contul său de YouTube, acesta a dat vestea, susținând că soția sa, Raluca, a fost cea care și-a dorit separarea. Cu toate acestea, în jurul acestor declarații au început să apară multe semne de întrebare.

Se pare că vineri, Pepe a bătut-o pe Raluca în mijlocul străzii, chiar de față cu mai multe persoane. Aceasta a depus o plângere la poliție și a obținut un ordin de protecție împotriva lui Pepe. Agenții Secției 7 din Poliție din Capitală au întocmit un dosar penal pentru violență domestică.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul Poliției.

În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, Pepe a vorbit despre cum a petrecut perioada de izolare alături de Raluca, dar și alături de cele două fete ale lor. „A fost o perioadă frumoasă. Am spus la un moment dat, pe o intervenţie, şi foarte mulţi m-au felicitat, că dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, ar trebui să privim perioada aceasta ca pe o perioadă de regăsire. Să ne dăm seama că sunt lucruri care contează mai mult decât alergătura zilnică, iar familia este cap de listă. Şi ce nu am făcut… De la teme online cu Maria şi până la joacă cu Rosa, orice. Sport, gătit, joacă, cursuri, curăţenie, joacă, filme, live-uri împreună, joacă”, a mărturisit artistul latino…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies