Home Stiri mondene Raluca Bădulescu face noi dezvăluiri despre divorţ

Raluca Bădulescu face noi dezvăluiri despre divorţ

de Clara
  • Raluca Bădulescu și Florin divorțează, după mai mult de 13 ani de relație.
  • Cei doi nu au spus care au fost motivele, dar suferința este vizibilă.
  • Jurata de la Kanal D susține că îl va iubi mereu pe fostul partener.

După aproximativ 14 ani de relație, Raluca Bădulescu divorțează de partenerul ei, Florin Stamin. Vestea a fost dată când nimeni nu se aștepta, mai ales că nimic nu prevestea acest lucru.

Acum, după o perioadă în care a fost tăcută în legătură cu acest aspect, Raluca Bădulescu a făcut noi declarații despre ceea ce se întâmplă legat de separare.

Ce a spus Raluca Bădulescu despre fostul ei partener?

„Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…) Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioadă agitată, m-a adunat.

Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu știu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele”, a spus aceasta, conform cancan.ro.

Jurata de la Kanal D are doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile. Suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a spus aceasta pentru Wowbiz.

„Pe vremuri, slănina era cea mai mare bucurie, dar, acum, nu mai mănânc, pentru că vreau să intru în rochiile lui Botezatu. Sincer, eu şi Florin suntem căsătoriţi civil de nouă ani, anul trecut am făcut logodna religioasă. Nu mă tentezi cu mâncarea, că vreau să încap în rochiile lui Cătălin, asta mă va face să renunţ la orice slăninuţe şi prăjiturele.

Eu o să fiu o mireasă cu 20 de rochii. Este prima mea nuntă. Bine că m-am operat ca să încap în toate rochiile. Încă nu am stabilit data exactă a nunţii, dar mai mult ca sigur va fi în septembrie,” a spus aceasta înainte de marele eveniment.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies