Home Stiri mondene Raluca de la Bambi șochează din nou. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică

Raluca de la Bambi șochează din nou. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică

de negriuelena

Raluca Tănase din trupa Bambi face parte dintre vedetele ce recurg la intervențiile estetice atunci când nu mai sunt mulțumite de felul în care arată și doresc să se reinventeze.

Raluca de la Bambi și-a asumat de fiecare dată intervențiile estetice, fapt care s-a întâmplat și recent, când a încărcat o fotografie pe conturile sale de socializare pentru a le arăta tuturor noul său look.

Artista de 34 de ani și-a șocat, de curând, fanii, care aproape că nu au mai recunoscut-o.

Aceștia au primit bine schimbarea și s-au întrecut în a îi face complimente pe conturile de socializare, punctând faptul că schimbarea pe care a făcut-o la nivelul feței o avantajează.

Cea mai recentă intervenție estetică se referă la utilizarea firelor PDO, după cum a dezvăluit chiar artista.

„Astăzi am încercat firele PDO, în timp se resorb şi se transformă în colagen”, a transmis Raluca de la Bambi pe conturile sale de socializare.

Aceasta s-a lăsat de multe ori pe mâna medicilor esteticieni, iar acum pare mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut.

Potrivit informațiilor făcute publice de-a lungul timpului, intervențiile estetice pe care le are Raluca Tănase sunt două rinoplastii, un implant mamar, injecții cu acid hialuronic în buze, precum și alte intervenții non-invazive…

Raluca Tănase și sora sa, Denisa, au fondat trupa Bambi la sfârșitul anului 1999. Piesa care le-a consacrat a fost Doi ochi căprui și au lansat cinci albume.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies