Home Stiri mondene Raluca Moianu a fost prinsă cu amantul! Imaginile care o compromit

Raluca Moianu a fost prinsă cu amantul! Imaginile care o compromit

de negriuelena

Raluca Moianu a câștigat inimile telespectatorilor când a prezentat emisiunea Iartă-mă!,o emisiune cu succes uriaș în perioada anilor 2000-2007.

Cu toate acestea, puține persoane cunosc detalii despre viața sa personală, mai exact, motivele reale pentru care s-a despărțit de soțul ei.

În anul 2013, pe când încă era căsătorită, aceasta a fost prinsă de paparazzii de la Ciao! în ipostaze compromițătoare cu amantul său.

Cei doi se sărutau în pădure, fără să știe că urmau să fie dați de gol de către presa de scandal.

Dincolo de faptul că la acea vreme vedeta era căsătorită de 15 ani și avea un copil, și amantul său se afla într-o relație stabilă cu o altă femeie.

În urma dovezilor de infidelitate, soțul Ralucăi Moianu a decis să o ierte, dar în timp s-au adunat frustrările și au ajuns la divorț.

Raluca Moianu a fost cea care anunțase despărțirea de soț.

„După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm.

Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă, pentru că avem împreună o fetiţă (n.r.: Mara) căreia îi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră”, a declarat în acea perioadă Raluca Moianu, potrivit Cancan.

După mai mulți ani, vedeta de televiziune s-a împăcat cu fostul soț, dar acesta a decedat din cauza cancerului în anul 2018.

Raluca Moianu a făcut declarații cutremurătoare după decesul fostului ei soț.

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte.

Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta…

Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu”, a declarat Raluca Moianu pentru Ciao!.

Sursa: playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies