Home Stiri mondene Raluca Pastramă a adus pe lume cel de-al treilea copil

Raluca Pastramă a adus pe lume cel de-al treilea copil

de Clara
  • Raluca Pastramă a născut în urmă cu puțin timp primul ei copil și al lui Ibrahim.
  • Aceasta mai are două fete din fosta căsnicie cu Pepe.
  • Raluca nu a oferit prea multe detalii despre relația cu Ibrahim, începută la scurt timp după ce a divorțat de Pepe.

Raluca Pastramă a născut, în urmă cu doar câteva ore, o fetiță perfect sănătoasă. Ea este primul copil al Ralucăi și al lui Ibrahim și sora vitregă a celor două fete pe care Raluca le are cu Pepe. Mai mult decât atât, în aceest weekend, Raluca a dus relația ei la un nou nivel, devenind soția lui Ibrahim.

După ce nașterea a avut loc, Ibrahim a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. „Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a fost mesajul postat de acesta.

Discuțiile dintre Raluca și Pepe, despre custodia celor două fete, au fost tensionate

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza…

Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au povestit surse apropiate celor doi pentru cei de la spynews.ro.

Pepe a fost cel care a anunțat divorțul

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm”, a spus Pepe pe YouTube.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies