Home Stiri mondene Raluca Pastramă vrea să facă pace cu Pepe

Raluca Pastramă vrea să facă pace cu Pepe

de Buinoschi Andreea

După aproape zece ani de relație, dar și după două fete, Raluca Pastramă și Pepe au decis să divorțeze. În ciuda faptului că nimănui nu i-a venit să creadă acest lucru și mulți îi vor înapoi împreună, se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Mai mult decât atât, cel mai recent gest al Ralucăi a făcut mai mult rău decât bine.

Se pare că lucrurile au luat o nou întorsătură. Raluca vrea să facă pace cu Pepe, după ce, la îndemnul celor din familie, a cerut un ordin de restricție împotriva artistului. Raluca Pastramă a vrut să se asigure că va obține custodia totală a micuțelor și era convinsă că ordinul de protecție o va ajuta în acest sens.

Cu toate acestea, se pare că bătaia pe care i-ar fi oferit-o soțul ei nu a fost reală, ci doar inventată pentru a-și atinge scopul. Surse apropiate fostului cuplu le-au spus celor de la spynews.ro că Pepe nu vrea să se răzbune, ci vrea ca fetele să fie bine. Mai mult decât atât, dacă el și Raluca vor ajunge la un numitor comun în această privință, totul va fi bine.

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza…

Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au povestit surse apropiate celor doi pentru cei de la spynews.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..