Home Stiri mondene Raluca și Pepe au de împărțit afaceri de jumătate de milion de euro

Raluca și Pepe au de împărțit afaceri de jumătate de milion de euro

de Buinoschi Andreea

Pepe a anunțat ieri că el și Raluca Pastramă vor divorța în curând. După o relație de opt ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate din cauza rupturii care s-a produs între ei. În tot acest timp, foștii soți nu au stat degeaba și au pus pe picioare afaceri de aproximativ jumătate de milion de euro.

Raluca și-a dorit dintotdeauna să dețină o grădiniță, iar Pepe i-a îndeplinit visul, fără să se gândească la faptul că, la un moment dat, s-ar putea despărți. În urmă cu ceva timp, aceasta a mărturisit că ea a fost cea care s-a ocupat de angajați, de amenajare, pe scurt, de tot ceea ce a presupus punerea pe picioare a afacerii.

„M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de o sută de copii”, a declarat Raluca la vremea aceea.

Mai mult decât atât, Pepe și fosta soție mai au împreună și un salon de înfrumusețare a cărui investiție a depășit 100.000 de euro. Din cauza pandemiei de coronavirus, salonul a fost închis, pentru ca angajații și clienții să nu fie puși în pericol.

„Vă anunţăm, cu părere de rău, că, dată fiind situaţia actuală, salonul se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi, lucrurile se pot întâmpla. Vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne revedem cu bine”, este mesajul care a fost postat de Pepe la începutul pandemiei…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies