Home Stiri mondene Raluka, declarații neașteptate despre trecutul amoros: „Am și înșelat. Și am impresia că o să mai înșel în viața mea”

Raluka, declarații neașteptate despre trecutul amoros: „Am și înșelat. Și am impresia că o să mai înșel în viața mea”

de Clara

De curând, Raluka a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a oferit detalii picante despre relațiile sale. Artista nu s-a sfiit să recunoască faptul că nu a fost fidelă și nici nu crede că se va opri aici prea curând.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat. Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.

Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a spus Raluka în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu.

Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a mai declarat aceasta.

„Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos (cred că mă ajuta şi acustica atunci) şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea, au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte.

Primul a fost la 12 ani, am cântat la o nuntă. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi, da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi”, a declarat cântăreața, în urmă cu ceva timp, pentru okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies