Home Stiri mondene Ramona Olaru și Cătălin Cazacu duc relația la un nou nivel: „Noi vrem un copil”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu duc relația la un nou nivel: „Noi vrem un copil”

de Clara

După mai multe săptămâni în care s-a zvonit că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu ar fi împreună, cei doi și-au asumat relația. De curând, în cadrul unui eveniment, cei doi îndrăgostiți au acordat un scurt interviu și au vorbit despre planurile de viitor pe care le au împreună.

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună.

Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e, oarecum o regulă- la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a spus asistena TV pentru cei de la Antena Stars.

„Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a spus și Cătălin Cazacu, potrivit cancan.ro.

„Eu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că, odată cu trecerea timpului, te comporți diferit. La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta, încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a spus Cătălin Cazacu în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și, în ultimul timp, am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile. Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri.

Abia ne-am pupat așa puțin și vom vedea… Orice ar ieși sau nu, relația noastră a fost și va fi mereu una de o prietenie prea mișto, mai rară”, a spus Ramona pentru cei de la cancan.ro, după ce zvonurile au apărut.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies