Home Stiri mondene Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa. Secretul pe care l-a ținut timp de zece ani

Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa. Secretul pe care l-a ținut timp de zece ani

de negriuelena

Răzvan Fodor și Irina sunt căsătoriți de zece ani, dar abia de curând a dezvăluit în mod public un secret pe care îl cunoșteau doar foarte puțini dintre cei apropiați lor.

Vedeta de televiziune a participat de curând în emisiunea de pe YouTube a lui Speak, De Speak firu-n patru, unde a vorbit despre căsnicia sa.

Câștigătorul sezonului al treilea de la Asia Express a fost rugat de bunul său prieten să spună ceva personal ce nu divulgase niciodată.

Răzvan Fodor a mărturisit faptul că, deși el și cea care îi este acum soție s-au plăcut de la prima întâlnire, a fost nevoit să o curteze timp de patru luni.

La acea vreme, el era cunoscut drept un Don Juan și, din acest motiv, a fost nevoit să umble după ea timp de patru luni până a convins-o că are planuri serioase.

Irina avea pe atunci 19 ani și era studentă la Jurnalism. Răzvan avea 33 de ani și juca în telenovele. Cei doi s-au cunoscut când ea făcea figurație pe platourile de la Buftea.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum, după zece ani, pot să-l împărtășesc.

Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo trei luni și jumătate, ceva de genul ăsta.

Pe vremea aia treceai la «pierdute» după două săptămâni maximum. După ea am alergat vreo trei luni, aproape patru. Cel mai mult de până acum, dar a meritat…

Mi-am dat seama că ea e (n.r. – aleasa), ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, a spus Răzvan Fodor.

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies