Home Stiri mondene Răzvan Fodor, criză de nervi pe rețelele sociale

Răzvan Fodor, criză de nervi pe rețelele sociale

de Buinoschi Andreea

De curând, Răzvan Fodor a împărtășit cu fanii săi din mediul online una dintre nemulțumirile sale. Acesta nu a fost foarte încântat de faptul că a trebuit să se trezească de dimineață și le-a spus internauților ce crede despre acest lucru.

„Bă, frate, dacă mai există oameni care cred în vorba «Cine se scoală de dimineață departe ajunge», bă, ăia sunt niște copii naivi. Dar înțeleg că vorba a fost scoasă de părinți pentru a-și motiva copiii să se scoale de dimineață, să învețe să nu piardă timpul, în acest fel vor ajunge departe în viață, e ok, înțeleg, bă, dar, ca adult, de ce să te scoli de dimineață? Unde poți ajunge, bă, băiatule? Nu mai pot, sunt cu nervii la pământ, plouă, e urât, e gri, e rece”, a spus prezentatorul pe pagina sa de Instagram.

După ce filmările pentru emisiunea Burlacul s-au terminat, Răzvan Fodor a oferit un interviu celor de la click.ro, în care a vorbit despre proiectul de televiziune în care era implicat.

„Din start, sunt două lucruri total diferite. În «Asia» am fost concurent, mi-am asumat participarea, mi-am arătat slăbiciunile, frustrările, emoțiile, toate lucrurile care dau culoare acelui tip de reality show. La «Burlacul» am fost un prezentator care a încercat să ghideze 15 fete și un burlac spre ceea ce noi, ăștia căsătoriți, numim «Zero – ultimul drum» (n.r.: râde).

Sunt în relații foarte bune cu toată lumea. Aș putea să spun, cu tot showbizul. Eu nu mă cert cu oameni, nu sunt orgolios, nu supăr pe nimeni, dar nici să mă calci pe coadă nu stau. Cât despre Sorin, ce să zic, îl simt ca pe un frate mai mare.

E normal să legi relații cu echipa, când muncești aproape două luni într-o țară străină și ești cantonat acolo. Cât despre «Burlac», am stat cu el în casă. Mai mult de atât, eram înștiințat de fiecare mișcare pe care o făcea la date-uri, deci, da, am legat o relație…

Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puțin o oră în trafic. Dar să îți bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăție”, a declarat vedeta Antena 1 pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..