Home Stiri mondene Răzvan Fodor, reacție după plecarea Irinei în America: „Mai bine să mă evite o perioadă”

Răzvan Fodor, reacție după plecarea Irinei în America: „Mai bine să mă evite o perioadă”

de Clara

Irina Fodor și-a făcut bagajul și a plecat în America, pentru a filma noul sezon ”Asia Express” care, de data aceasta, se va desfășura peste ocean. Despărțirea nu este deloc ușoară, iar Răzvan Fodor a recunoscut acest lucru, dar în stilul său caracteristic.

În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce”, a scris acesta pa pagina sa de Instagram.

Irina Fodor s-a pregătit cum a știut ea mai bine pentru noul sezon

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în «America Express». Am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj.

La fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi meargă mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, a dezvăluit aceasta pe pagina sa de Instagram în urmă cu puțin timp.

„Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia! «Asia Express» devine «America Express», iar anul acesta o să străbatem peste 7.000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială!

Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile”, a fost mesajul prin care Irina a anunțat începerea noului sezon.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies