Home Stiri mondene Răzvan Fodor reacţionează, după ce soţia lui a fost surprinsă acasă la Ştefan Bănică Jr: „Mizeria aia”

Răzvan Fodor reacţionează, după ce soţia lui a fost surprinsă acasă la Ştefan Bănică Jr: „Mizeria aia”

de Clara

În urmă cu ceva timp, Irina Fodor a fost surprinsă de către cei de la cancan.ro acasă la Ștefan Bănică Junior. După mai mult timp în care cei implicați nu au făcut declarații despre cele întâmplate, Răzvan Fodor a spus și el ceva în mediul online.

„Am plecat de o oră 50 de acasă, din Sud, mă duc spre Izvorani, am filmare. Bă, a plecat toată planeta înspre mizeria aia de Valea Prahovei, că în altă parte nu au unde să se ducă. Merg cu… până în 20 de kilometri la oră pe DN. Vă pupă Fodor! Să aveţi o vineri d-aia super mişto… nu ca a mea!”, a fost reacția lui Răzvan Fodor.

Irina Fodor și Ștefan Bănică Junior prezintă aceeași emisiune

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, «Dancing on Ice – Vis în doi», pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

„O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată.

Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am făcut peste o sută de emisiuni în direct, timp de patru ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la «Dancing on Ice – Vis în Doi», live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1”, a spus acesta într-un comunicat Antena Group.

„Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și… deloc ușor. În patinaj, trebuie să fii ferm și, în același timp, delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar, după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecătoare”, a spus și Irina Fodor.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies