Home Stiri mondene Răzvan Munteanu, soţul Deliei, relaţie cu Andreea Marin

Răzvan Munteanu, soţul Deliei, relaţie cu Andreea Marin

de Buinoschi Andreea

În urmă cu mai mulți ani, până să se însoare cu Delia, Răzvan Munteanu a avut o relație cu Andreea Marin. Cei doi au fost împreună destul de mult timp, fiind cea mai lungă relație a omului de afaceri, înainte de nuntă.

Răzvan și Andreea s-au cunoscut în anul 2004 și, conform Deliei, relația lor a fost una extrem de serioasă. Cu toate acestea, artista nu este geloasă și nu are resentimente față de fosta iubită a soțului ei. „Știu de fostele relații ale lui Razvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus membra juriului de la Antena 1, pentru cei de la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, mama Deliei, Gina Matache, a oferit câteva detalii despre căsnicia lor. Se pare că aceștia se iubesc foarte mult și nu există nicio problemă între ei. În ciuda faptului că decid să își țină relația departe de ochii lumii, cei doi soți se iubesc mai mult ca niciodată.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul-simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.

Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, mărturisea mama Deliei celor de la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies