Home Stiri mondene Răzvan Munteanu spune dacă a tras sau nu în țeapă investitorii crypto

Răzvan Munteanu spune dacă a tras sau nu în țeapă investitorii crypto

de Clara
  • Răzvan Munteanu este una dintre persoanele care a investit în criptomonede.
  • Acesta a pierdut destul de mulți bani, deoarece valoarea criptomonedelor a scăzut foarte mult.
  • Acum, acesta a reacționat, după ce s-a spus că a băgat toți banii familiei în criptomonede.

Zilele trecute, ieșea la iveală, conform cancan.ro, faptul că Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a investit în criptomonede sume destul de mari. Cu toate acestea, planurile lui nu au mers așa cum a vrut, motiv pentru care a pierdut destul de mult, deoarece valoarea criptomonedelor a scăzut.

După ce s-a spus că a investit sume mari, acesta a reacționat, deranjat de acuzele care i-au fost aduse. Omul de afaceri spune că toată familia știa în ce a investit banii și că nimeni nu trebuie să îi urmeze exemplul, doar pentru că el are afaceri în acest domeniu.

Răzvan Munteanu își spune punctul de vedere

„Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor!  Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a spus soțul Deliei pentru cei de la cancan.ro.

Delia a spus că soțul ei nu este milionar, așa cum se crede

„(…) Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor, că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că, dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?

Daca e milionar, de ce fac asta de ani de zile? De ce? Fac asta, pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, a spus Delia pe contul său de Instagram.

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Vreau să-mi trăiesc viața frumos, am muncit extrem de mult, de copil, muncesc în continuare, dar, cu «ajutorul» acestei pandemii, mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies