Home Stiri mondene Răzvan și iubita sa s-au mutat împreună?!

Răzvan și iubita sa s-au mutat împreună?!

de Clara

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de aproape un an și, în acea perioadă, după ce prezentatorul TV a înțeles că nu se mai poate repara nimic, a dat o nouă șansă iubirii.

Acesta și-a găsit alinarea în brațele Dalianei Răducan, un cunoscut designer de interior din Capitală. Cei doi au fost extrem de discreți cu relația lor și încă sunt, doar că au fost dați de gol de către paparazzi. Cu toate acestea, cel mai recent gest pe care l-au făcut pare să dea de înțeles că s-ar fi mutat împreună.

Conform celor de la cancan.ro, Răzvan și Daliana sunt extrem de apropiați și relația lor pare să meargă într-o direcție extrem de bună. Mai mult decât atât, copiii lui Răzvan ar fi cunoscut-o deja pe iubita acestuia, semn că lucrurile între ei sunt cât se poate de avansate.

Cei doi au fost dați de gol chiar de către fiica lui Răzvan. Tânăra a postat o fotografie de grup în care apar tatăl ei și Daliana. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a vrut să dezvăluie mai mult decât a făcut fata prezentatorului de la Antena 1.

Cu toate acestea, cea mai recentă postare a lui Răzvan a atras atenția tuturor. Matinalul a postat câteva fotografii dintr-un living și a etichetat-o pe Daliana. Însă, nimic mai mult nu se știe și nici măcar fanii lor nu știu ce să creadă. Unii sunt de părere că aceștia s-au mutat împreună, în timp ce alții sunt convinși că totul este legat de afaceri, iar Răzvan o sprijină pe Daliana.

Despre Daliana se știu extrem de puține lucruri, fiind o persoană foarte discretă. Aceasta și-a făcut o mică descriere pe blogul său prin care a lăsat de înțeles că este o fire caldă, de artist. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, a scris aceasta, relatează click.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies