Home Stiri mondene Răzvan Simion, declarație de dragoste emoționantă pentru Daliana

Răzvan Simion, declarație de dragoste emoționantă pentru Daliana

de Clara

Răzvan Simion are o relație de aproximativ un an cu Daliana Răducan, după ce, vara trecută, relația dintre el și Lidia Buble s-a încheiat. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește povestea lor de iubire însă, puțin câte puțin, sunt mai prezenți în social media.

De curând, prezentatorul de la Antena 1 a publicat pe contul său de Instagram o fotografie, alături de câteva cuvinte de mulțumire pentru iubita sa. „Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport, @daliana.raducan”, a scris matinalul pe rețelele sociale.

Conform presei, relatează cancan.ro, Daliana și Răzvan Simion s-au mutat împreună, iar relația lor merge extrem de bine. În cele din urmă, fostul iubit al Lidiei Buble pare să își fi găsit liniștea după despărțirea dureroasă de artistă.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare, pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine, pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine, vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa ca îi redau libertatea”, scrisese prezentatorul pe rețelele sociale, anunțând despărțirea de Lidia…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies