Home Stiri mondene Răzvan Simion face noi declarații despre relația pe care o are cu Daliana: „Copii mai mulți”

Răzvan Simion face noi declarații despre relația pe care o are cu Daliana: „Copii mai mulți”

de Clara

De curând, Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1, a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde au dezbătut mai multe subiecte. Fostul iubit al Lidie Buble și-a deschis sufletul în fața artistului și a povestit  despre actuala relație pe care o are alături de Daliana Răducan.

Acesta are planuri mari de viitor alături de ea, dar lasă totul să vină de la sine și se bucură de tot ceea ce au construit împreună până în prezent.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care, cumva, am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit, cumva, din creștere”, a spus prezentatorul de la Antena 1 în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care, în timp, s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM.

Îmi amintesc un sărut pasional, când era, cât pe-aici, să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a spus Dani Oțil pentru cei de la viva.ro.

„Pentru mine,Răzvan Simion face noi declarații despre relația pe care o are cu Daliana: „Copii mai mulți” a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a adăugat Daliana Răducan.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies