Home Stiri mondene Răzvan Simion, reproșuri subtile la adresa Lidiei Buble

Răzvan Simion, reproșuri subtile la adresa Lidiei Buble

de Buinoschi Andreea

În cadrul emisiunii ‘Neața cu Răzvan și Dani, Răzvan Simion a făcut o remarcă cu subînțeles la adresa Lidiei Buble, fosta lui iubită. Acesta a dat de înțeles că, în perioada în care forma un cuplu cu artista, alegerea vacanțelor era un lucru greu de făcut.

„Eu de un an si ceva nu am probleme de genul ăsta, de genul unde să merg în vacanță”, a spus acesta în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Pe vremea în care era cu Lidia Buble, Răzvan a oferit un interviu în care a vorbit despre modul în care povestea lor de iubire a schimbat relațiile de prietenie pe care le aveau cu cei din jur.

„Eu nu, eu am câştigat, poate, nişte prieteni pierduţi altădată. Am reuşit să-i împărţim în amici, în prieteni, prieteni foarte buni. Noi ne-am asumat lucrurile astea, am avertizat-o că se va declanşa iadul pe pământ. Ea a zis că e pregătită, n-am crezut că o să fie atât de copleşitor pentru ea. Am învăţat-o să nu mai citească anonimele date pe diverse site-uri sau pagini de Facebook şi Instagram şi să verifice acele conturi făcute cu trei zile în urmă, cu poze cu pisici şi flori la profil. Primim multe mesaje din comunitatea neoprotestantă şi ne dăm seama că ei n-au învăţat nimic în duminicile acelea când tatăl Lidiei predică din amvon.

Atât timp cât ei nu l-au găsit pe Dumnezeu, încă îl caută şi au inima plină de negură, pentru noi nu sunt persoane importante. Au trecut aproape trei ani şi oamenii au încă lucruri a ne spune, de parcă noi, vreodată, am încercat să intrăm în viaţa cuiva şi să dăm lecţii. Asta mi s-a părut mereu ceva de neimaginat: cum cineva poate certa pe altcineva doar pentru că îi ştie adresa de e-mail… Ea a fost mai rănită şi dezamăgită decât am fost eu. Între timp, lucrurile s-au rezolvat însă nu ne prea interesează”, a declarat prezentatorul de la Antena 1 în cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies