Home Stiri mondene Răzvan Simion și Daliana, escapadă romantică weekendul acesta

Răzvan Simion și Daliana, escapadă romantică weekendul acesta

de Buinoschi Andreea

Răzvan Simion pare că și-a revenit foarte repede după despărțirea de Lidia Buble. Acesta și-a găsit liniștea în brațele Dalianei, actuala sa iubită. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor și nu se știa nimic despre ei până în momentul în care a fost urcată în mediul online o fotografie cu cei doi, din greșeală.

Potrivit celor de la cancan.ro, cei doi îndrăgostiți au plecat weekendul acesta la mare, unde s-au bucurat de valuri, dar și de vremea frumoasă de afară. Aceștia au postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, arătându-le și fanilor cât de mult se distrează la malul mării.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu aproximativ un an, iar vestea a fost dată chiar de către prezentator. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine.
Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.
Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest, doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni…
Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul de despărțire al matinalului.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies