Home Stiri mondene Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima fotografie împreună

Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima fotografie împreună

de Clara

Răzvan Simion a decis să nu se mai ascundă și a postat prima imagine cu iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună de aproximativ un an, după ce el și Lidia Buble au decis să pună punct relației.

Pe pagina sa de Instagram, Răzvan a postat o fotografie cu Daliana, în dreptul căreia a scris: „Arhitecta sufletului meu”. Fotografia a fost făcută chiar la petrecerea organizată de cel mai bun prieten al său, Dani Oțil, cu ocazia cununiei civile cu Gabriela Prisăcariu.

Daliana este un designer de interior și, de ceva timp, este și persoana în brațele căreia și-a găsit prezentatorul liniștea, după ce acesta și Lidia au decis să pună punct poveștii lor de iubire de aproximativ cinci ani.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare, pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine, pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine, vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa ca îi redau libertatea”, a fost mesajul prin care Răzvan Simion a anunțat despărțirea de artistă…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies