Home Stiri mondene Răzvan Simion și Lidia Buble s-ar fi căsătorit în secret în 2018? Detaliile care îi dau de gol

Răzvan Simion și Lidia Buble s-ar fi căsătorit în secret în 2018? Detaliile care îi dau de gol

de negriuelena

Showbizul românesc este zguduit de despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble, iar acum ies la iveală diverse aspecte controversate.

În anul 2018, cei doi au fost în vacanță în Maldive și au postat pe conturile lor de socializare mai multe fotografii în care păreau că ar fi fost protagoniștii unei ceremonii nupțiale.

Lidia era îmbrăcată într-o rochie albă, purta o coroniță de flori și ținea în mâini un buchet superb, ceea ce a stârnit discuții.

Totul, inclusiv locația aleasă, indica faptul că ar fi putut avea loc nunta.

Zvonul că cei doi s-ar fi căsătorit atunci a revenit în prim-plan, iar acum se pare că ar fi vorba despre un divorț, nu o simplă despărțire.

Lidia Buble a oferit declarații la acea vreme, după revenirea din Maldive, dezmințind că ar fi avut loc nunta.

„Vacanța din Maldive a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o până acum, de când eu și Răzvan am început să călătorim și să ne petrecem timpul liber împreună.

Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinația asta, iar iubitul meu a făcut să se împlinească.

Nu am făcut nicio nuntă, doar câteva ședințe foto și video, pentru a păstra, ca amintire, momentele petrecute acolo.

Când și dacă vom face nunta, cu siguranță va fi cu familiile, cu toate rudele și prietenii, și nu vom ține secret.

O nuntă, așa cum m-au învățat și îndrumat părinții, se face «ca la carte», în niciun caz departe de cei dragi sau de țară, mai ales că eu sunt strâns legată de ei și de toată familia, de altfel…

Atât rochia mea, cât și ținuta lui Răzvan ne-au fost oferite de cei de acolo pentru a ne încadra mai bine în peisaj”, spunea Lidia Buble pentru dcnews.ro.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies