Home Stiri mondene Răzvan Simion, urare importantă pentru fiica sa

Răzvan Simion, urare importantă pentru fiica sa

de Clara

Zilele trecute, Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 17 ani. Prezentatorul a publicat o fotografie cu fiica sa și i-a făcut o urare emoționantă, iar mai multe persoane publice au lăsat și ele câteva comentarii.

„Minunea mea de 17 ani… La mulți ani, Picătura mea de sânge!”, a scris prezentatorul în dreptul fotografiei.

„Minune de domnișoară! Îți amintești când… nu-și mai amintește ea? Am făcut o seară cu fetele și aveam grijă la aspecte. La mulți ani, Ianca! ❤️❤️❤️”, a comentat Teo Trandafir. Nici Mihaela Rădulescu nu a trecut cu vederea fotografia: „Să fie sănătoasă și norocoasă! Ce ne-au crescut ăia micii, Răzvane… E atât de frumoasă…”.

Cu ceva timp înainte de despărțire, Lidia Buble a vorbit despre familia pe care ar fi vrut să o întemeieze cu Răzvan Simion. „Eu sunt de modă veche. De la mami şi de la tati am aflat că întâi nunta, apoi copilul. Mai întâi, Răzvan trebuie să meargă la tati acasă. Mă cere de la tată, după care mă ia de soţie şi apoi copilul. Îşi doreşte foarte mult. Îşi mai doreşte copii foarte mult. Dar i-am spus să-şi bage minţile în cap: inelul şi apoi copilul. Nu doi! Echipă de fotbal cu tot cu rezerve. Vreau să fac mai mulţi decât mami. Noi suntem 11, deci eu vreau să fac peste 11. Echipă de fotbal cu rezerve. Eu încă pot, sunt în vână. Fraţii şi surorile mele au mulţi copii. La mine se poate.

Eu iubesc copiii de nu mai pot. Sunt topită, înnebunită, nu mai pot, leşin toată de plăcere când văd copii. Acasă, la Deva, am 30 de nepoţi. Provin dintr-o familie foarte numeroasă. Iubesc mult copiii. Oamenii, în general, dar, în special, copiii”, a declarat Lidia, în urmă cu mai mulți ani, pentru emisiunea Teo Show…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies