Home Stiri mondene Realitatea din spatele presupunerilor: conflictul dintre Angelina Jolie și Charlize Theron

Realitatea din spatele presupunerilor: conflictul dintre Angelina Jolie și Charlize Theron

de Clair
Angelina Jolie Charlize Theron

S-a speculat faptul că Angelina Jolie și Charlize Theron ar fi avut parte de un conflict. Dacă acest lucru este adevărat sau nu, veți afla din rândurile următoare, după ce am analizat spusele lui Charlize Theron.

Există un conflict sau nu?

Luând parte la emisiunea Watch What Happens Live With Andy Cohen, alături de Seth Rogen, lui Charlize Theron i-a fost adresată o întrebare privitoare la existența unui conflict între ea și Angelia Jolie sau dacă totul este doar o invenție de tip mass-media, care își dorește să le aducă pe cele două în fața unei contradicții.

Ce a răspuns Charlize Theron în legătură cu presupusul conflict?

Charlize Theron nu s-a ferit să afirme faptul că presa este cea care le-a pus într-un conflict, fără ca acesta să existe în realitate. Cu atât mai mult cu cât Charlize afirmă că nu o cunoaște îndeaproape pe Angelina Jolie, ci că s-au întâlnit în cadrul unor evenimente, în mod hazardat. Ceea ce s-a întâmplat în cadrul acestora nu a generat niciun conflict, ci Charlize confirmă faptul că Angelina Jolie s-a comportat foarte amabil și drăguț cu ea.

Dincolo de acest conflict, Charlize Theron declară faptul că nu se cunosc personal, că nu sunt prietene, astfel încât să își petreacă timpul împreună, însă că a putut remarca la Angelina Jolie o atitudine amabilă, manifestându-se drăguț și chiar călduros cu ea.

Cu ce vedetă internațională se află Charlize Theron în conflict, în realitate?

Dacă în ceea ce privește conflictul așa supus existent între ea și Angelina Jolie, Charlize a dezmințit în totalitate zvonurile presei, nu se poate afirma același lucru în ceea ce privește relația ei cu un alt star de talie internațională. Persoana în cauză este Rihanna.

Cauza conflictului dintre cele două vedete ar fi publicistul pe care îl au în comun Charlize și Rihanna. Totul a pornit de la un fapt desfășurat destul de recent care poate provoca râsul, în cele din urmă. Charlize a primit, de ziua ei de naștere, un mesaj de la publicistul Silverman, fiind relativ scurt și destul de neînsemnat: un simplu „Happiest bday” i-a transmis acesta. În ceea ce o privește pe Rihanna, atunci când vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, a fost „răsfățată” de publicistul în cauză cu un mesaj vizibil mai elaborat. Acest lucru a venit în contradicția sentimentelor de atracție pe care presupunea Charlize că le are publicistul față de ea.

Charlize Theron a relevat în cadrul emisiunii o întâmplare cu atât mai amuzantă, petrecută după ce Rihanna își sărbătorise deja ziua de naștere. Charlize a primit de la cântăreață un tricou pe care aceasta a inscripționat mesajul pe care i-l transmisese publicistul Amanda Silverman, și anume: „Pentru clientul meu favorit. Să ai o zi excelentă!”, conform cuvintelor spuse de Theron printre râsete…

Charlize nu confirmă în mod clar conflictul deschis pe care îl are cu Rihanna, ci, mai curând, relevă niște evenimente hazlii care au determinat, într-o oarecare măsură, bariera dintre cele două.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies