Home Stiri mondene Regina Elisabeta, prima reacție după ce și-a făcut rapelul

Regina Elisabeta, prima reacție după ce și-a făcut rapelul

de Buinoschi Andreea

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a făcut rapelul. Atât ea, cât și soțul ei au decis să se vaccineze împotriva coronavirusului și, acum, și-a făcut prima apariție publică după administrarea celei de-a doua doze de vaccin.

De când a început pandemia, Regina și Prințul Philip s-au izolat în Castelul Windsor. În urmă cu aproximativ o săptămână, monarhul a luat parte la celebrarea centenarului Forțelor Ariene Regale Australiene, organizat de către CWGC Air Forces Memorial din Surrey.

Cu toate acestea, decizia de a nu purta mască a luat prin surprindere pe foarte multe persoane care au avut lucruri acide de spus despre decizia aceasta. În ciuda acestui fapt, Regina este foarte atentă în ceea ce privește sănătatea sa, mai ales că va împlini 95 de ani în curând.

În urmă cu ceva timp, Regina Elisabeta a ținut să le mulțumească în mod public celor din linia întâi pentru efortul depus. „Mă adresez vouă într-un moment despre care știu că e din ce în ce mai dificil. O perioadă de mari perturbări pentru țara noastră care au adus durere unora, probleme financiare pentru mulți și schimbări uriașe în viața de zi cu zi. Le mulțumesc tuturor celor care lucrează în sistemul sanitar, celor care îndeplinesc rolul esențial în viața de zi cu zi și care continuă să își îndeplinească îndatoririle în afara casei în sprijinul nostru, al tuturor. Sunt sigură că națiunea se alătură azi pentru a vă da asigurări vouă, celor din prima linie, că sunteți apreciați oră de oră pentru lucrul extraordinar pe care îl faceți.

Mulțumesc și celor care rămân acasă și îi protejează pe cei vulnerabili și îi scutesc pe alții de durerea resimțită când pierzi pe cineva drag. Dacă vom fi uniți și vom da dovadă de tărie de caracter, vom depăși această perioadă. Sper că în anii următori toți vor avea capacitatea să se mândrească cu felul în care au gestionat această provocare, iar cei care vor veni după noi vor spune că această generație de britanici a fost la fel de puternică precum oricare alta din istorie”, a spus Regina, conform playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..