Home Stiri mondene Regina Elisabeta și-a făcut prima apariție după vaccinare

Regina Elisabeta și-a făcut prima apariție după vaccinare

de Buinoschi Andreea

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a adus miercuri un omagiu în onoarea centenarului Forțelor Aeriene Regale Australiene. Aceasta a fost prima datorie regală pe care a îndeplinit-o în ultima perioadă în exteriorul Castelului, de când a început pandemia de coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a este una dintre persoanele din Familia Regală care s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Cu toate acestea, în timpul evenimentului, suverana a făcut o gafă pe care toată lumea a observat-o. Aceasta nu a purtat masca de protecție, alături de ea fiind reprezentantul diplomatic al Australiei în Marea Britanie, George Brandis, conform vanityfair.com.

Regina și soțul său, Prințul Philip, au fost printre primii locuitori din Marea Britanie care au fost vaccinați împotriva noului coronavirus. Conform unor surse, decizia celor doi de a se vaccina a fost una personală, deoarece, de când a început pandemia, majoritatea timpului l-au petrecut în Castelul Windsor. Mai mult decât atât, Prințul Philip va împlini vârsta de 100 de ani anul acesta, iar Regina își va serba, în curând, cea de-a 95-a zi de naștere.

În momentul în care s-a dat vestea că vaccinul Pfizer a fost aprobat în Marea Britanie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se retragă din viața publică, nespecificând însă perioada. Totul se pare că a fost cauzat de pandemie, din teama de a nu se infecta cu temutul coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a conduce Marea Britanie de nu mai mult, nu mai puțin de 68 de ani, iar această pauză a fost cea mai lungă de când a acceptat coroana. Din cauza virusului, a decis să se izoleze alături de Prințul Philip în Castelul Windsor și rămâne de văzut dacă luna viitoare, așa cum face în fiecare an, se va întoarce în Palatul Buckingham…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies