Home Stiri mondene Relația Biancăi și a lui Bădălău era în pericol de o săptămână

Relația Biancăi și a lui Bădălău era în pericol de o săptămână

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit ieri. Vestea a fost dată chiar de către Bădălău, dar lucrurile se pare că nu stăteau deloc bine între ei încă de săptămâna trecută.

Conform celor de la cancan.ro, surse apropiate acestora au mărturisit că ea și Bădălău ar fi avut parte de o ceartă aprinsă în urmă cu o săptămână, iar lucrurile au fost extrem de tensionate între ei, iar totul s-a terminat cu o despărțire aparent definitivă între cei doi.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a spus ieri milionarul pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies