Home Stiri mondene Revine sau nu Nicoleta Luciu pe micile ecrane?

Revine sau nu Nicoleta Luciu pe micile ecrane?

de Clara

A trecut ceva timp de când Nicoleta Luciu a renunțat la televiziune, dar se pare că și acesteia i s-a făcut dor. Surse apropiate vedetei au declarat că atât ea, cât și soțul ei au cântărit posibilitatea întoarcerii sale pe micile ecrane, mai ales că numeroase televiziuni au contactat-o, propunându-i să revină pe sticlă.

Cu toate acestea, până în prezent, Nicoleta Luciu nu a anunțat nimic oficial, iar fanii săi așteaptă să vadă dacă o vor putea revedea sau nu la televizor.

„Cei doi soți au pus cu atenție în balanță toate variantele, iar eventuala întoarcere a Nicoletei pe sticlă nu a reușit să ia fața alternativei. Totul a fost cântărit cu grijă, cum se spune pe la noi, dar interesul copiilor a primat mai mult. Inclusiv instinctele materne au fost mai puternice decât dorința de a reveni sub lumina reflectoarelor.

Discuția, purtată foarte franc, a determinat-o chiar pe Nicoleta să se întrebe dacă ar mai avea vreun cuvânt de spus generației celei mai tinere, care nu a prins-o pe sticlă, însă soțul ei i-ar fi replicat că își face griji degeaba.

Plus că nici ofertele nu sunt extrem de tentante. Pe de altă parte, cei doi au lăsat oarecum deschis subiectul. Fiindcă situația s-ar putea schimba cu repeziciune și să apară o nouă ofertă mult mai atractivă decât cele vehiculate în ultimele săptămâni. În acest caz, e posibil ca totul să se schimbe, iar decizia privind viitorul profesional al Nicoletei Luciu să intre într-o altă zodie!”, au spus persoane apropiate Nicoletei pentru playtech.ro.

„Nu vă pot oferi niciun răspuns, fiindcă evit să mai vorbesc cu presa în ultima vreme. Sau, dacă o fac, o fac foarte rar și pe subiecte care au, într-adevăr, importanță pentru mine și familia mea. Dacă va fi ceva legat de viitorul meu profesional, atunci voi mediatiza acest lucru!”, a declarat Nicoleta Luciu, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies