Home Stiri mondene Rodica Bitănescu a fost la doar un pas de a-și lua viața

Rodica Bitănescu a fost la doar un pas de a-și lua viața

de Clara

Rodica Bitănescu a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări și a vorbit despre momentul în care a vrut să își pună capăt zilelor. Aceasta susține că Dumnezeu este cel care a ajutat-o să nu recurgă la acest gest, prin intermediul unui vis.

„Sunt Leoaică. Am înțeles, la un moment dat, că Leoaica e predispusă la așa ceva. Eu am vrut să mă sinucid prima oară când eram elevă la liceul Lazăr. Vezi, am o sensibilitate anume și de asta am scris o replică senzațională în piesa «Încă-i bine», în această comedie.

Am explicat chestia asta cu sinuciderea și de ce nu m-am sinucis niciodată. Am avut un vis. Mi s-a trimis un vis, pentru că Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor, să mă omor. Am avut un vis fantastic care este povestit în piesă.

Eram elevă și m-a prins furând, copiam, adică am copiat. M-am simțit atât de prost față de această profesoară de matematică, o chema Teodorescu. Pe mine mă întreba: «Rodica, m-ai furat tu pe mine?». Mă gândeam, în timpul ăsta: «Noi suntem la etajul 2, eram la geam cu banca. Dacă m-aș arunca acum de pe geam? Oare aș muri, că îmi e rușine?»”, a spus actrița în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

„Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică.

Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americănesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăsnet, adică m-am îndrăgostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om…

Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştim numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, a mai spus aceasta în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies