Home Stiri mondene Rodica Bitănescu a vorbit despre trauma vieții sale

Rodica Bitănescu a vorbit despre trauma vieții sale

de Clara

Rodica Bitănescu a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări și a vorbit despre momentul în care și-a cunoscut soțul, dar și despre motivul pentru care nu are copii.

„Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică.

Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americănesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăsnet, adică m-am îndrăgostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om.

Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştim numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, a spus artista în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

În urmă cu ceva timp, actrița a acordat un interviu pentru cei de la Libertatea și a vorbit despre cariera sa. „Nu ştiu cum mi-a intrat în cap că aş fi o mare actriţă, că aş fi un talent răvăşitor, şi m-am apucat de teatru. Şi am lăsat deoparte arhitectura, ingineria şi m-am apucat de teatru. Jucam în spectacolul «Inocentul», scris de Cristian Munteanu, care era regizor şi la radio, şi, la un moment dat, personajul feminin, adică eu, aveam o scenă în care trebuia cu iubitul meu să mă dezbrac…

Eu eram în blugi şi aveam un maiou negru cu breteluţe. Şi, la un moment dat, era lumina semidifuză, că pe timpul ăla nu prea era voie, şi îmi scoteam cu totul ăsta şi rămâneam în sânii goi, aşa era scena. Vrea să vă spun că a fost o vânzoleală şi o chestie în tot Bucureştiul când jucam spectacolul «Inocentul», toată lumea, toţi actorii bărbaţi ziceau: «Băi, se dezbracă Bităneasca!». Și toată lumea numai la scena aia era”, a spus aceasta pentru cei de la Libertatea.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies