Home Stiri mondene Romanița Iovan spune dacă a fost cu Irinel pentru banii lui

Romanița Iovan spune dacă a fost cu Irinel pentru banii lui

de Clara

Romanița Iovan a făcut mai multe declarații despre perioada în care a format un cuplu cu Irinel Columbeanu. Aceasta a dezmințit afirmațiile conform cărora ar fi format un cuplu cu el datorită banilor pe care i-ar fi avut acesta.

„O să combat o prostie și o inepție. Irinel, pe vremea aceea, pe vremea lui Ceaușescu, trăia într-o casă de ICRAL. Despre asta este vorba.

Nu învârtea averi nicidecum, iar relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni, 33 de ani de prietenie, și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.

Niciodată, când un cuplu vrea să aibă o relație, poate pentru toată viața, nu trebuie să comentezi, nici să judeci, pentru că doar ei știu ce este acolo și probabil că ei își doresc, mai mult decât sigur că ei își doresc și este exact treaba lor”, a spus aceasta pentru EGO LIFE, conform celor de la viva.ro.

Romanița Iovan a explicat de mai multe ori situația

„Nimeni nu are o poză cu noi (n.red. – cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi.

Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte. Importurile de papucei (n.red. – prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în businessul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero”, a mai spus Romanița Iovan în urmă cu ceva timp…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies