Home Stiri mondene Roxana Ciuhulescu, la spital. Care a fost cauza și cum se simte vedeta

Roxana Ciuhulescu, la spital. Care a fost cauza și cum se simte vedeta

de Arseni Ana

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 41 de ani, a suferit recent o intervenție chirurgicală la ochi, iar în cadrul emisiunii Star Matinal a vorbit despre cauza care a dus la această operație, dar a spus totodată și care este starea sa de sănătate în prezent.

Frumoasa vedetă cu cele mai lungi picioare din showbiz a oferit primele declarații în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat. Aceasta a necesitat o operație estetică de ridicare a pleoapelor.

„A durat un pic mai mult de o oră, dar asta din cauza faptului că am avut mari emoții, tremuram ca piftia de emoție. Mă așteptam să ies de acolo ceva mai rău, dar arăt bine pentru o operație de genul acesta. Sunt ușor umflată, ușor vânătă la ochi, în rest totul este ok, aștept ca vineri să-mi scoată firele”, a spus Roxana Ciuhulescu.

Aceasta a precizat că i-a fost teamă și s-a gândit timp de trei ani dacă să facă sau nu intervenția, iar la baza acesteia nu a fost dorința de înfrumusețare, cum ar crede multe persoane, ci deoarece simțea un disconfort. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate, vedeta fiind mulțumită de alegerea făcută.

„Mi-a fost destul de teamă, căci este vorba de o operație la ochi, mi-a luat cam trei ani să mă hotărăsc să fac această intervenție, este o intervenție minim invazivă, eram așa de speriată că am vrut să renunț cu o oră și jumătate înainte de intervenție…

Nu e vorba de estetic, ci de faptul că mă deranja, îmi obosea ochii și îmi arcuiam sprâncenele doar să îmi eliberez ochiul să văd mai bine. Cred că a fost cea mai bună treabă pe care puteam să o fac. Singurele restricții pe care le am sunt mâncărurile sărate și acum stau cu o pungă de gheață că m-am trezit cu ochii ușor umflați”, a adăugat Roxana Ciuhulescu.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies