Home Stiri mondene Roxana de la „Puterea Dragostei”, fotografie sexy în baie. Detaliul intim care a stârnit amuzamentul internauților

Roxana de la „Puterea Dragostei”, fotografie sexy în baie. Detaliul intim care a stârnit amuzamentul internauților

de negriuelena
loading...

Roxana din emisiunea Puterea Dragostei este, fără îndoială, una dintre cele mai focoase concurente. Aceasta are numeroși fani și se bucură de succes pe planul profesional.

După ce Simina, concurentă în aceeași emisiune, s-a pozat goală în baie, de data aceasta Roxana este cea care s-a pozat tot în baie. Spre deosebire de colega sa, Roxana nu s-a pozat dezbrăcată, ci îmbrăcată sexy, dar a uitat să ascundă ceva anume, spre amuzamentul tuturor celor care au observat și au reacționat imediat. Fotografia cu pricina a fost postată pe Instagram.

Dincolo de faptul că a Roxana a scris greșit în mesajul de pe fotografie – „Doar Dumnezeu mă poate judeca pe mine, așa că vă rog eu frumos numai vă răciți gura aiurea”, corect fiind: „Doar Dumnezeu mă poate judeca pe mine, așa că, vă rog eu frumos, nu vă mai răciți gura aiurea”, lucru evidențiat și de unii dintre cei care au lăsat comentarii, un detaliu anume a fost remarcat în mod special de internauți, iar acesta i-a făcut pe toți să râdă.

Frumoasa brunetă a lăsat să se vadă în imagine, pe chiuvetă, alături de un demachiant, un pachet de… absorbante intime. Acest fapt a atras o mulțime de comentarii, dintre care unele au fost chiar răutăcioase, iar ipostaza sa sexy din fața oglinzii a fost ușor „știrbită” de acest detaliu pe care anumite persoane l-au considerat drept „rușinos”…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!