Home Stiri mondene Roxana de la „Puterea Dragostei”, invidiată de toate fetele din casă! Iată cum a dat lovitura!

Roxana de la „Puterea Dragostei”, invidiată de toate fetele din casă! Iată cum a dat lovitura!

de Arseni Ana

De când Roxana de la Puterea Dragostei a început o relație cu Iancu, aproape toți participanții din emisiune s-au întors contra sa.

De exemplu, Jador aduce acuzații la adresa Roxanei spunând că este falsă, că obișnuiește să îi manipuleze în special pe bărbații din jurul său, Bianca este împotriva Roxanei deoarece din cauza ei l-a pierdut pe cel pe care îl plăcea, Mocanu consideră că nu a format un cuplu cu Ana din cauza faptului că Roxana a intervenit ca acest lucru să nu se întâmple, Simina nu este de acord cu felul în care se poartă Roxana, etichetând-o pe aceasta ca fiind mai libertină, iar lista cu nemulțumirile și criticile celor din casa emisiunii Puterea Dragostei poate continua.

Cu toate că Roxana este ținta atacurilor verbale, a invidiei și reproșurilor celorlalți, îi merge foarte bine din toate punctele de vedere. Pe planul amoros, Iancu și-a asumat faptul că formează un cuplu cu ea și o tratează frumos, iar pe cel financiar, câștigă foarte mulți bani prin intermediul contractelor de imagine, care sunt tot mai numeroase.

De curând, Roxana de la Puterea Dragostei a primit oferte să joace în videoclipuri, devenind o adevărată muză pentru cei mai celebri cântăreți de manele și muzică populară, Alessio și Culiță Sterp. Videoclipurile în care apare aceasta se află pe locurile fruntașe de pe YouTube România și strâng o mulțime de vizualizări și aprecieri. După cum susțin și artiștii respectivi, Roxana a adus un aport considerabil în privința succesului pieselor în ale căror videoclipuri a apărut ea. În plus, aceasta, dar și actualul său iubit, Iancu, sunt solicitați pentru diverse ședințe foto în vederea realizării unor cataloage de modă…

După cum se poate observa, Roxana de la Puterea Dragostei nu se lasă afectată de răutățile care se spun la adresa ei, ci se axează pe lucrurile frumoase care i se întâmplă pe toate planurile.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!