Home Stiri mondene Roxana de la „Puterea Dragostei”, reacție extremă după ce a câștigat Bianca Comănici: „Acest specimen…”

Roxana de la „Puterea Dragostei”, reacție extremă după ce a câștigat Bianca Comănici: „Acest specimen…”

de negriuelena

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și-a exprimat punctul dur de vedere pe conturile sale de socializare, fiind revoltată că Bianca Comănici a fost desemnată câștigătoare.

„Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen.

Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat fratele ei, îi manglește și ăla pe alții.

Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul III să nu fie nimeni (frați, surori) sau să reintrăm noi, ăștia vechi, pentru că se strică treaba, boss!

Mor de râs, cât de penibil. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau «n» chestii de la oamenii de acolo.

Proști sunteți unii, făcuți grămadă”, a scris Roxana Buzoiu pe conturile sale de socializare.

Câștigătorii finalei emisiunii Puterea Dragostei, Bianca Comănici și Livian Pop, au făcut și ei declarații după încheierea fiinalei.

Cei doi au câștigat 10.000 de euro și un trofeu.

„Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals.

Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo, pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa, pe sus, și să o sărut, dar m-am abținut.

Trebuie să ne cunoaștem aici, afară, trebuie să clădim relația. Nu am vrut să o sărut ca să nu stric totul, să o dau peste cap pe Bianca.

Nu vreau să grăbesc lucrurile cu Bianca”, declarat Livian Pop pentru Wowbiz.

„Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon am simțit că a fost ca «o palmă peste față» pentru ceilalți, acum însă a fost altfel…

Poate dacă acum ar fi câștigat alta, nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (n. red. – Berna)”, a declarat pentru sursa citată Bianca Comănici.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies