Home Stiri mondene Roxana Dobre, despre comparațiile cu fosta soție a lui Florin Salam: „Să nu mai facem comparații și…”

Roxana Dobre, despre comparațiile cu fosta soție a lui Florin Salam: „Să nu mai facem comparații și…”

de negriuelena

Roxana Dobre și Florin Salam se pregătesc de nuntă. Interpretul de manele a suferit enorm când soția sa, Fănica, decedase, iar acum și-a găsit, în sfârșit, din nou fericirea.

Bruneta este însă deranjată de faptul că fanii lui o compară mereu cu fosta lui soție, fiind extrem de răutăcioși la adresa ei.

Roxana Dobre îndeamnă la compasiune, având în vedere situația tragică prin care au trecut Florin Salam și copiii lui.

„Haideți să nu mai facem comparații și dacă vreți să fiți răutăcioși, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu, pentru că soarta și jumătatea nu le alegem noi.

Poate că soțul meu și-ar fi dorit să fie tot restul vieții lui cu mama copiilor lui, dar soarta a făcut să fie așa, iar eu, după atâția ani să îi fiu aleasa.

Eu așa am început să îl iubesc. Fiind artist, se transformă când este înconjurat de oameni.

Are nevoie de o femeie deșteaptă, foarte puternică. Pentru că dacă nu ești puternică…. mai ales prin câte am trecut împreună”, a spus Roxana Dobre la Antena Stars.

Prima soție a lui Florin Salam s-a numit Ștefania, fiind cunoscută drept Fănica. Cei doi au fost împreună timp de 12 ani, iar din relația lor au rezultat doi copii, Betty și Dani.

Nunta au făcut-o în anul 2007, dar, din păcate, doi ani mai târziu Ștefania a trecut în neființă, la numai 27 de ani, din cauza unei ciroze hepatice…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies