Home Stiri mondene Roxana Ghiţă, probleme cu Războinicii: „Ești negativistă”

Roxana Ghiţă, probleme cu Războinicii: „Ești negativistă”

de Clara

Roxana Ghiţă a avut parte de un conflict în timpul emisiunii Survivor. Colegii săi au spus că este o persoană negativistă şi că acest lucru îi încurcă şi pe ei, nu doar pe ea însăși. Cu toate acestea, rivala Faimoşilor s-a apărat, spunând că ea nu este aşa şi că totul a fost înţeles greşit.

„Nu sunt o persoană negativistă, nu mi se pare că sunt. Nu mă consider negativistă. Am avut multe momente în viața mea când am avut, la un moment dat, poate, depresie, nu am discutat lucrurile astea.

Am vrut, la un moment dat, să le discut cu tine pentru că aveam o relație mai apropiată, dar tu, Musty, vorbeai încontinuu despre viața ta și nu mi-ai dat ocazia să vorbesc și eu despre a mea. Am trecut peste momentele alea și atunci «eram» negativistă. Știu să diferențiez între a fi realist și negativist”, a spus concurenta din echipa Războinicilor, potrivit celor de la impact.ro.

Cu toate acestea, colegul său, Musty, a încercat să îi atragă atenţia, spunând că, deşi ea nu realizează acest lucru, atât el, cât şi colegii săi au încercat să îi arate că nu este aşa cum se crede, iar comportamentul ei îi afectează pe toţi, nu doar pe ea însăși. „Și azi, și ieri ai dovedit punctual că ești negativistă. Câțiva colegi ți-au spus: «Băi, ne împingi către o situație care nu e ok»”, a spus coechipierul Roxanei.

Aceasta nu s-a lăsat cu una, cu două şi a continuat să se apere, spunând că nu este aşa cum pare. „Asta e părerea ta. Eu nu mă consider o persoană negativistă. Îmi asum asta, e părerea mea despre mine. Am multe defecte, dar nu sunt o persoană negativistă. Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiența va fi a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, a adăugat Roxana Ghiţă…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies