Home Stiri mondene Roxana Ionescu a primit bani de la Stat. Iată despre ce sumă este vorba!

Roxana Ionescu a primit bani de la Stat. Iată despre ce sumă este vorba!

de Buinoschi Andreea

Roxana Ionescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și l-a lăsat pe soțul ei să se ocupe de partea financiară. Acesta deține mai multe afaceri, care, din cauza pandemiei au fost închise.

Angajații lui au fost trimiși în șomaj tehnic, iar Roxana Ionescu a trebuit să trăiască din ajutorul venit din partea Statului, fiind și ea una dintre persoanele care lucrau pentru soțul ei. Conform celor de la playtech.ro, Roxana Ionescu a primit suma de 22.031 din partea AJOFM Timiș și suma de 7.590 pentru funcția de specialist în marketing.

Dacă anul 2020 a fost dur cu ea din punct de vedere financiar, anul 2019 a fost dur din punct de vedere personal. Aceasta a pierdut o sarcină, chiar după ce intrase în ultimul trimestru.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente, vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut, el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.

Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși”, a spus Roxana Ionescu în cadrul emisiunii Teo Show.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară… și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că, în câteva luni, putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus Tinu, soțul Roxanei, în anul 2019…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies