Home Stiri mondene Roxana Ionescu, declarații despre nunta sa: „Plâng de fiecare dată când…”

Roxana Ionescu, declarații despre nunta sa: „Plâng de fiecare dată când…”

de Buinoschi Andreea

Roxana Ionescu a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre cel mai important eveniment din viața ei de până acum: nunta.

„Plâng de fiecare dată când mă uit la pozele de la nuntă. Mă emoționează de fiecare dată când îmi amintesc de acele stări, este minunat. Nu credeam că o să simt vreodată așa ceva. Este minunat și doresc tuturor să simtă ceea ce simt eu, sincer. M-am simțit foarte bine la nunta mea, lucru care s-a văzut, de altfel. Per total, am avut o viață foarte frumoasă, dar a fost și foarte încercată”, a spus aceasta pentru o emisiune televizată.

În urmă cu ceva timp, Roxana Ionescu a pierdut o sarcină, chiar în ultimul trimestru. După ce rana s-a mai închis, a vorbit despre experiența mai puțin plăcută prin care ea și soțul ei au trecut.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente, vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.

Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși”, a spus Roxana Ionescu în cadrul emisiunii Teo Show

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies