Home Stiri mondene Roxana Ionescu, primele declarații despre sarcină

Roxana Ionescu, primele declarații despre sarcină

de Buinoschi Andreea

Roxana Ionescu și soțul ei vor să devină părinți. Acest lucru era pe cale să se întâmple în anul 2019 însă, din nefericire, vedeta a pierdut sarcina. Acum, după ce au reușit să depășească evenimentul dureros, cei doi vor din nou să își mărească familia.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente, vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.

Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși”, a spus Roxana Ionescu în cadrul emisiunii Teo Show.

Pierderea sarcinii a avut loc în anul 2019, atunci când vedeta se afla în ultimul trimestru. După ce evenimentul dureros s-a produs, soțul ei a făcut câteva declarații.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că, în câteva luni, putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus Tinu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..