Home Stiri mondene Roxana Ionescu s-a logodit: „Aș spune «Da!» din nou și din nou”

Roxana Ionescu s-a logodit: „Aș spune «Da!» din nou și din nou”

de negriuelena

Roxana Ionescu, în vârstă de 34 de ani, fosta „Mamă Natură”, a renunțat, după 15 ani, la cariera în televiziune, pentru a se dedica familiei.

Aceasta are o relație serioasă cu Tinu Vidaicu, unul dintre cei mai cunoscuți și prosperi oameni de afaceri, care este stabilit în Timișoara, unde se ocupă și de un club extrem de cunoscut. Roxana Ionescu a lăsat Capitala pentru a se muta împreună cu el în Timișoara, iar viața sa este cum nu se poate mai frumoasă, întrucât este însărcinată, iar de curând a fost cerută în căsătorie.

Aceasta a dat marea veste pe contul său de Instagram, unde a publicat o poză cu inelul, alături de care a scris câteva cuvinte emoționante.

„Nu există iubire care să se simtă ca a ta, în lumea asta. Și aș spune «Da!» din nou și din nou”, a scris Roxana Ionescu.

În urmă cu ceva timp, frumoasa vedetă a făcut tot pe pagina sa de Instagram anunțul că ea și Tinu vor deveni părinți.

„La începutul acestui an, iubirea a căpătat o alta semnificație, una mai profundă. Până de curând am crezut că există nişte limite ale inimii, dar înțeleg acum că iubirea este într-adevăr infinită.

Suntem recunoscători pentru experiența care ne așteaptă. A fi părinţii băieţelului nostru ne dă curaj şi mai multă determinare in a crea un viitor mai frumos în care el să crească. Îmi doresc să fim înţelepţi, mai înțelegători, mai buni. Îmi doresc să fim versiunea cea mai bună a noastră pentru el”, a scris, la acea vreme, Roxana Ionescu.

În cadrul unui interviu acordat recent pentru Antena Stars, aceasta a oferit detalii despre viața sa personală…

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoștință cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a spus Roxana Ionescu.

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies