Home Stiri mondene Roxana Nemeș a spus „Da!”. Cum și unde a fost cerută în căsătorie: „Nimic nu e întâmplător”

Roxana Nemeș a spus „Da!”. Cum și unde a fost cerută în căsătorie: „Nimic nu e întâmplător”

de negriuelena

Roxana Nemeș a dezvăluit în urmă cu puțin timp faptul că a fost cerută în căsătorie la sfârșitul anului trecut.

Momentul special a avut loc în centrul Bucureștiului, de față cu toți trecătorii. Blondina a povestit la Acces Direct cum a fost cererea în căsătorie.

Roxana Nemeș nu se aștepta ca iubitul său să facă acest gest romantic, cu toate că sunt împreună de mulți ani și totul a decurs firesc.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine, după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți.

Oricum ne iubim, totul e bine și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa.

Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu.

Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani…

Cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie”, a declarat Roxana Nemeș în cadrul emisiunii Acces Direct.

Surse: spynews.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies